У Кам’янському за тиждень почнеться опалювальний сезон

З 1 листопада у Кам’янському розпочнеться опалювальний сезон. Але підключення всіх об’єктів займе десь 10 днів. У першу чергу опалення подадуть до закладів освіти та лікарень. 

Про це повідомили на засіданні міського штабу з підготовки до опалювального сезону 2022-2023 років. 

Житловий фонд міста (1992 житлових будинки, з яких 1392 з ЦО) до опалювального сезону готовий на 100%, доповів керівник Департаменту ЖКГ та будівництва міськради Дмитро Губський.

Очільники Департаменту з гуманітарних питань та управління охорони здоров’я Наталія Рева та Віталій Мандзюк повідомили, що їхні сфери також вже підготовлені на 100%.

Готовність теплопостачальних компаній вже стовідсоткова. 99% – готовність ДТЕЦ (1% – це усунення виявлених проривів, що планують закрити до кінця тижня).

Заборгованість підприємства за газ, за словами керівника ДТЕЦ Володимира Аулова, проблемою не буде.

Особливої уваги потребує питання безперебійного електропостачання котелень (у зв’язку з віяловими відключеннями). У разі зупинки котелень повторний запуск буде дуже проблемним. 

За словами енергетиків, з боку Камʼянської РЕМ контролювати ці відключення неможливо, але врегулювати питання можна за допомогою додаткових вводів та цілодобового чергування відповідальних осіб.

Також особливу увагу виконавці мають приділити розповітрюванню системи центрального опалення.

Дорожні служби Камʼянського запасли 450 тонн піщано-сольової суміші. 

З 1 листопада засідання штабу буде проводитися кожного дня.

Ще новини

Leave a Comment